İstanbul Gece Hayatı Nasıl? En Ünlü Mekanlar ve Gece Kulüpleri

Lütfen Bekleyiniz....

İstanbul Gece Hayatı Nasıl? En Ünlü Mekanlar ve Gece Kulüpleri

  • 23.01.2024
  • 5
  • 75 Okunma
İstanbul Gece Hayatı Nasıl? En Ünlü Mekanlar ve Gece Kulüpleri

İstanbul; ışıltısı ile herkesi kendine çeken bir şehir. Bu şehirde sabahın ilk ışıklarında ve gecenin geç saatlerinde kalabalık içinde kaybolmak mümkün. İstanbul’u uzaktan izleyen birçok kişi bu şehir için İstanbul gece hayatı nasıl sorusunu soruyor. İstanbul gece hayatı herkese istediklerini sunacak bir yapıda. İstediğiniz gibi eğlenebilir ve istediğiniz tarzda bir eğlence içine dahil olabilirsiniz. İstanbul’un her tarafından farklı kültürler için eğlence imkanı bulunmaktadır. Çeşitli kulüp, bar ve türkü bar tarzlarının yer aldığı, dünyanın en iyi kulüplerinin olduğu yerlerden birisi İstanbul. Dünya genelinde de İstanbul’un gece hayatı ile yer edindiğini söylemek mümkün. İstanbul kişilere sabah olduğu kadar, gece dışarı çıktığında da yapılacak şeyler veren bir şehir. Neredeyse her saatte bir şeyler bulmanız mümkün.

İstanbul Gece Hayatı

Kafanızdaki İstanbul gece hayatı nasıl sorusunu cevaplamak için sizin için semt, semt neler yapabileceğinizi derlemeye çalıştık öncelikle İstanbul’un önemli gece hayatı mekanlarından bahsedeceğiz.

  • Sortie Club
    Günümüzde bu bölgedeki gece hayatını merak eden birine bütün İstanbul güzelliklerini; Kuruçeşme’de yer alan ve İstanbul Boğazı’nın dibinde bulunan Sortie ile göstermeniz mümkün. Tesis içinde 6 adet restoran bulunuyor ve aynı zamanda 3 tane de barı mevcut. Sortie’nin oldukça güzel bir boğaz manzarasının olmasının yanı sıra yanı zamanda elit bir ambiyansı ve oldukça kaliteli bir eğlence anlayışı var. Mekan sabah 04.00 saatlerine kadar açık.
  • 360Istanbul
    Taksim İstanbul için en önemli yerlerden birisi ve Mısır Apartmanı en bilinen noktalardan biri. Çünkü burası, bütün İstanbul ayağınızın altında ve oldukça geniş bir dünya ve Türk mutfağı örneğine sahip. Oldukça ünlü DJ ve ünlü isimleri bu mekanda görmeniz mümkün. Aynı zamanda canlı Showların da yapıldığı bir yer.
  • Ruby
    Gece hayatının en güzel karşılıklarından birisi de Ruby; deniz kenarında oldukça ışıltılı bir halde. Akşam yemeği yemek için de uygun olan mekanda boğaza karşı kulüp bölümünde eğlenmeniz de mümkün.
  • Klein
    Taksimin en güzel mekanlarından birisi. As Sineması olarak bilinen yerin yerine açıldı ve oldukça özel bir mimarisi var. Yerli ve yabancı canlı DJ performanslarını burada görmeniz mümkün. Sabah 4’e kadar açık bir mekan.
  • Babylon Bomonti
    Birçok farklı performansı ile insanları eğlendiren mekan; 1999 yılında açıldı ve 2015 yılında yenilikçi bir tavırla canlı performanslar ve farklı müzik anlayışları ile misafirlerini eğlendiriyor.
  • Club Xlarge İstanbul
    İstanbul’un en görkemli kulüplerinden biri olan Xlarge; oldukça önemli DJ performanslarının gösterildiği bir yer. Dansçı kız ve erkeklerin olduğu mekanda eğlenebileceğiniz birçok farklı an olacağı kesin.
  • Nardis Jazz Club
    Genelde bölgedeki eğlenceyi merak eden ve tanımak isteyen kişilere İstanbul’un global yüzünü göstererek olan NArdis JAzz; Galata Kulesi’ne oldukça yakın bir yerde. Canlı performansların olduğu mekan son derece nezih bir havaya sahip.
  • Masquare Clup
    Birçok sıra dışı performansın ve aynı zamanda kaliteli müziğin olduğu bir mekanda eğlenerek isteyenlerdenseniz; Beşiktaş’ta bulunan bu kulüp sizin için ideal. Mimari yapısı ile ve eğlenceli tarzı ile size güzel bir gece yaşatabilir.

İstanbul’da Happy Hour Saatlerinde Gidilebilecek Mekanlar

  • Karga
    Kaliteli müzik ve güzel yemek isteyenler için güzel bir mekandır. Önemli sanatçıların burada sahne aldığını görmeniz mümkün. Hafta sonları oldukça kalabalık bir yerdir.
  • Arkaoda
    En iyi gece mekanları arasında yer almaktadır. Yeni çıkan birçok sanatçı ve gurubun yolu ilk olarak buradan geçmektedir.
  • Salon
    İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı’na ait olan binanın alt kısmında hizmet vermektedir. Hafta içinde performanslar, tiyatro ve dans olan mekanda hafta sonu canlı konserler vardır.
  • Kiki
    Cihangirde bulunan bir mekandır. Oyuncular ile mankenleri görmek isteyenler buraya gidebilir. Arkada bulunan bahçesi tercih edilmesindeki en büyük nedendir.
  • Pendor Corner
    Canlı müziğin en güzel adresidir. Neredeyse haftanın her günü canlı performans görmeniz mümkündür. Hafta sonları oldukça kalabalıktır. Şifreli bir yapısı vardır. HÖNÖNÖ şifredir ve eğlenceyi tetikler.
  • Sultana’s Dinner And 1001 Nights Show
    Arap kültürünün oryantal kısımlarını görmek isteyenler için ideal bir mekandır. Oryantal geceleri yapılır; lüks ve pahalı bir mekandır. Şişli’de yer alır.
  • Livane Pub
    Türki severler için en güzel mekanlardan birisidir. Canlı performansları ile dikkat çeker. Ezgi’nin günlüğü gibi ve bunun yanı sıra Birsen Tezer gibi birçok sanatçının performanslarını sergilediği bir alan olarak dikkat çekmektedir

İstanbul’da Sabaha Kadar Açık Mekanlar

İstanbul’u gece tam anlamıyla yaşamak isteyenlerdenseniz;

  • Baylo – Şişli
  • Pixie – Galatasaray
  • Minimüzikhol – Cihangir
  • Kadıköy Barlar Sokağı – Kadife Sokak
  • Albüm – Boğaz hattında yer alıyor

Aynı zamanda eski dönem Türkçe pop severler için Eskici ve 45’lik gibi mekanlar önerilebilir. Siz rakı masası sevenlerdenseniz; Haliç ve Beşiktaş çarşısı sizin için iyi bir tercih olabilir. Sıra gecesi gibi daha geleneksel eğlence tarzları için de Eminönü bölgesini tercih edebilirsiniz.

İstanbul; her türlü kültürün eğlenmesine imkan veren bir yapıdadır. Genç, yaşlı herkes için eğlenecek bir aktivite olduğunu söylemek mümkündür. Son dönemin popüler mekanlarını siz de ziyaret ederek İstanbul geceleri ile ilgili fikir edinebilirsiniz. Saydığımız mekanlar hem kadın hem de erkeğin rahat bir şekilde vakit geçirmesine imkan sağlayan alanlardır.

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Arabayla Karadeniz Turu Nasıl Yapılır?

Arabayla Karadeniz Turu Nasıl Yapılır?

Arabayla uzun bir yolculuğa çıkmak aslında her insanın hayatı boyunca en az bir kez yapmak istediği önemli bir aktivitedir. Bu tatil planı Karadeniz olunca gezilecek onlarca yer, göl ve şelalenin…

İstanbul Gece Hayatı Nasıl? En Ünlü Mekanlar ve Gece Kulüpleri

İstanbul Gece Hayatı Nasıl? En Ünlü Mekanlar ve Gece Kulüpleri

İstanbul; ışıltısı ile herkesi kendine çeken bir şehir. Bu şehirde sabahın ilk ışıklarında ve gecenin geç saatlerinde kalabalık içinde kaybolmak mümkün. İstanbul’u uzaktan izleyen birçok kişi bu şehir için İstanbul…

Türkiye’nin Gezilecek En Büyük 10 Müzesi

Türkiye’nin Gezilecek En Büyük 10 Müzesi

Türkiye gezilmeye değer birbirinden farklı müzeler ile dolu diyebiliriz. Türkiye’nin önemli bir konumda olması, birçok medeniyete hizmet etmiş olması gibi detaylar daha fazla müze oluşumuna imkan sağlamış durumda. Türkiye’nin en…

Türkiye’deki En Güzel Yazlık Kamp Alanları

Türkiye’deki En Güzel Yazlık Kamp Alanları

Kamp yapmak bir kültürdür. Türkiye’deki en güzel yazlık kamp alanları bu kültürü seven kişiler ile her sene dolu dolu olur. Yaz tatili planınız için siz de kamp planı oluşturmak isteyenlerdenseniz;…

Türkiye’nin Gidilmesi Gereken En Büyük 8 Hayvanat Bahçesi

Türkiye’nin Gidilmesi Gereken En Büyük 8 Hayvanat Bahçesi

Hayvanlar herkes için özel varlıklar. Her gün her yerde birçok hayvan ile karşılaşıyoruz ancak bir de asla göremeyeceğimiz ve tanık olamayacağımız hayvanlar var. Mesela bir aslan ile gün içinde karşılaşma…

Türkiye’nin En İyi 8 Termal Kaplıca Bölgeleri ve Tesisleri

Türkiye’nin En İyi 8 Termal Kaplıca Bölgeleri ve Tesisleri

Türkiye; oldukça önemli bir konumda yer alıyor. Bulunduğu konum içerisinde jeotermal enerjiden faydalanma imkanı olan nadir ülkelerden birisi olduğumuzu söylemek mümkün. Avrupa’nın en iyi termal kaplıcaları ve buna ek olarak…

Türkiye’de Bulunan En Eğlenceli Lunapark Listesi

Türkiye’de Bulunan En Eğlenceli Lunapark Listesi

Lunapark; genel olarak çocuklar içinmiş gibi bir algı söz konusu ancak bu alan aslında genç, yetişkin, çocuk herkes için oluşturulmuş bir alan. İnsanların; adrenalin ve kafa boşaltacak yani rutinlerini bozacak…

Yaz Tatilinde Nereye Gitmeliyim? 5 İdeal Tatil Yeri

Yaz Tatilinde Nereye Gitmeliyim? 5 İdeal Tatil Yeri

Kış boyunca yoğun çalışma temposu insanlar için kolay ancak yaz ayları yaklaştığında vücudun inanılmaz bir şekilde tatil yapma arzusu ile karşımıza çıktığını görmezden gelmek imkansız. Yaz aylarında tatil yapmadan çalışmaya…

Türkiye’nin En Güzel Saklı Plajları Deniz Kum ve Güneşin Tadını Çıkarın

Türkiye’nin En Güzel Saklı Plajları Deniz Kum ve Güneşin Tadını Çıkarın

Yaz gelirken tatil beklentisi olanlar için denizin, kumun ve güneşin tadını çıkarabilecekleri ve aynı zamanda farklı deneyimler sunan lokasyonları sizler için bulduk. Türkiye’nin en güzel saklı plajlarıile hazırladığımız ufak rehber…

Türkiye’de En Güzel Tekne Turları Nerede?

Türkiye’de En Güzel Tekne Turları Nerede?

Günümüzde tatil için gidilen şehirlerde en fazla tercih edilen aktivitelerden birisi; tekne turları. Tekne turlarının bu denli cazip ve tercih edilir olmasının nedeni; her bütçe için uygun bir fiyata sahip…